Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Garagedeur houtlook - dat is wat telt voor de garagedeur!

Bent u op zoek naar een garagedeur die past bij de architectuur van uw woning? Dan is een garagedeur met houtlook wellicht iets voor u! Zoals alle garagedeuren van Novoferm bieden ook de garagedeuren met houtlook een efficiënte inbraakbeveiliging, goede warmte-isolatie, een aangenaam stille loop en desgewenst een automatische aandrijving.

Hier komt u alles te weten over de gebruikte materialen, of u een oude garagedeur met hout kunt bekleden en hoe u een garageroldeur met houtlook het beste onderhoudt. Laat u overtuigen van de voordelen van garagedeuren met houten lambrisering en upgrade uw woning met de juiste garagedeur!

 

Wat is een garagedeur met houtlook?

 

Een garagedeur met houtlook is gemaakt van massief hout of het is een garagedeur met houtlook die eruitziet als echt hout. Garagedeuren met houten lambrisering zijn de perfecte aanvulling op houten huizen, oude gebouwen of vakwerkhuizen waar veel hout is gebruikt.

Maar ook de moderne architectuur gebruikt in veel gebouwen het natuurlijke materiaal hout om duurzaam te bouwen.

Met roldeuren in houtlook of een andere garagedeur met houten lambrisering vult u de woning perfect aan. Bij een renovatie kunt u de oude garagedeur met hout bedekken zonder de algehele indruk te verstoren.

Moet ik garagedeuren met houtlook onderhouden?

Als u kiest voor een massief houten deur, is het belangrijk om het hout te behandelen met een glazuur voordat u het installeert. Zo beschermt u uw garagedeur met houten lambrisering tegen vuil, vocht en UV-stralen. De garagedeuren van massief hout zijn fabrieksmatig voorzien van een kleurloze primer tegen blauwrot en ongedierte. U kunt de aanvullende houtglazuur als gepigmenteerde eindglazuur in verschillende kleuren kiezen. Zo gaat de sectionaaldeur of het rolluik met houtlook op in de rest van de woning en vormt het een harmonieus geheel.

De garagedeuren van Novoferm met gelakte oppervlakken zijn ook verkrijgbaar als garagedeuren met houtlook in de kleuren Golden Oak, Dark Oak, Winchester en Night Oak. Deze doelen hebben een hoogwaardige topcoating die gemakkelijk te onderhouden is en alleen bij sterke vervuiling met een zachte doek gereinigd hoeft te worden.

Voor welke garagedeuren is een houtlook mogelijk?

Novoferm biedt u deze types garagepoorten aan:

 

  • sectionale deuren
  • roldeuren
  • kantelpoorten
  • draaipoorten
  • garagezijdeuren


U kunt zowel een sectionaaldeur met houtlook als een roldeur met houtlook krijgen. Ook kantelpoorten van hout, draaideuren met houtlook of bijpassende zijdeuren vindt u in het ruime assortiment van Novoferm. Zo vindt u gegarandeerd de juiste garagedeur in houtlook die perfect bi uw huis past!

Garagedeur in houtlook - deze materialen worden gebruikt

Bent u geïnteresseerd in een garagedeur van echt hout, dan vindt u bij Novoferm een grote keuze aan houten kanteldeuren met een massief houten vulling. Het is hout gemaakt van Scandinavisch sparrenhout dat afkomstig is van duurzame teelt. De massief houten deuren van Novoferm zijn verkrijgbaar als sectionaaldeur met houtlook of als kanteldeur.

Als alternatief kan een garageroldeur met houtlook of een sectionaaldeur met houtlook worden gebruikt. Dit zijn garagedeuren met een authentiek ogend oppervlak dat de rustieke uitstraling van een generfde houtstructuur weerspiegelt. Uiteraard krijgt y ook de nieuwste techniek met elektrische aandrijvingen en eenvoudige bediening, waarbij ook een intelligente besturing via app mogelijk is.

De voordelen op een rij: Garagedeuren met houtlook

Garagedeuren met houtlook passen bij veel bouwstijlen en voegen waarde toe aan uw eigendom. Bij Novoferm krijgt u een grote keuze aan sectionaaldeuren, kantelpoorten, draaipoorten, zijdeuren en garageroldeuren in houtlook of van massief hout.

Wij vertellen u graag over de hoge kwaliteit van de materialen en hoe u uw oude garagedeur met hout kunt bekleden. Verfraai uw woning met een met hout beklede garagedeur die u tegelijkertijd eersteklas warmte-isolatie, beproefde veiligheid en standaardcomfort biedt!