Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Prijs garagepoort inclusief montage - met deze kosten moet u rekening houden

De prijs van een inbouwgaragepoort is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type garagepoort, afmeting, uitrusting of accessoires. Bovendien worden de montagekosten bij de prijs van de garagepoort met montage opgeteld.

Wat kost een garagepoort inclusief montage?

Hier volgt een overzicht van de individuele factoren die de prijs van een garagepoort met montage bepalen:

 

 • Type garagepoort
 • Standaardmaat of speciale maat
 • Kleur
 • Optiek zoals beading, cassette-embossing of lamellen
 • Oppervlakte
 • Speciale uitrusting zoals beglazing of verlichting
 • Handmatige of elektrische bediening
   
Garagen-Sektionaltor ISO 70

Wat zijn de verschillende ontwerpen voor garagepoorten?

Voor elk type gebouw en voor elk doel is er een geschikte garagepoort. Bent u geïnteresseerd in de prijs van een inbouwgaragepoort, dan heeft u de keuze uit deze uitvoeringen:

 

 • Sectionaaldeur
 • Kantelpoort
 • Draaipoort
 • Roldeur


Voor een harmonieuze uitstraling biedt Novoferm bij veel garagepoorten ook bijpassende garagedeuren.

Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur bestaat uit meerdere afzonderlijke elementen, die secties worden genoemd. De afzonderlijke secties zijn via scharnieren met elkaar verbonden. De sectionaaldeur opent direct onder het garageplafond zonder zwenkbereik. Hierdoor heeft u onbeperkte ruimte voor de garage. Tevens kunt u gebruik maken van de volledige stahoogte van de garage. U kunt de sectionaaldeur handmatig of elektronisch bedienen met een drukknop, handzender of app.

Kantelpoort

Een kantelpoort voor de garage zwaait naar voren. Houd daarom bij het plannen rekening met de draaibare ruimte voor de garage. Deze wordt handmatig of elektrisch bediend. Dankzij de zijdelingse hefboomarmen met compensatieveren kunt u de kanteldeur gemakkelijk openen en sluiten. De automatische kanteldeuren van Novoferm hebben een automatische uitschakeling die zichzelf bewaakt. Hierdoor stopt de garagepoort direct zodra er weerstand wordt gedetecteerd.

Draaipoort

U kunt ook informeren naar de prijs van de garagepoort met montage voor een draaipoort. Hoewel draaipoorten niet meer zo wijdverbreid zijn, zijn ze nog steeds te vinden in oude gebouwen, landhuizen of in de commerciële sector als poort voor een magazijn of werkplaats. Een draaipoort wordt geopend via het geïntegreerde deurblad, dat voorzien moet zijn van een veiligheidsslot en stevige scharnieren. Naast handmatige bediening kunt u ook kiezen voor een elektrische draaipoort.

Roldeur

Een roldeur voor de garage is vergelijkbaar met een rolluik. De prijs van de garagepoort met montage is inclusief hoogwaardige aluminium lamellen met valbeveiliging, optilbeveiliging en optische sluitrandbeveiliging. Door het rolluikprincipe heeft een rolluik geen ruimte onder het plafond van de garage nodig, noch een zwenkgedeelte ervoor. De roldeur is van buitenaf handmatig te ontgrendelen en bij stroomuitval te bedienen met de meegeleverde krukstang.

 

Hoogwaardige garagepoorten - de beste kwaliteit krijgt u bij Novoferm

Of het nu gaat om woningbouw, werkplaats, collectieve garage of bedrijfsruimte, bij Novoferm vindt u een grote keuze aan garagepoorten voor elk type gebouw. Alle garagepoorten dragen het Novoferm-keurmerk en voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De poorten bieden een optimale thermische isolatie. De elektrisch bedienbare garagepoorten hebben energiezuinige aandrijvingen. Vraag vandaag nog de prijs voor een garagepoort met montage aan en wij sturen u direct een vrijblijvende offerte!